Nestje Labradoodle pups

Aanstaande zaterdag zijn de pups acht weken oud en mogen ze het nest verlaten. Vandaag werd er een pup afgezegd waardoor er nog 1 te koop is. De rest heeft allemaal (door heel Nederland heen) een nieuw baasje gevonden. Top!

Te koop: Nog één zwarte ontspannen reu

Op de eerste twee foto’s komt hij net uit een gezellige uurtje ravotten met de andere pups, een kuif en een dappere blik. De tweede en de derde foto kijkt hij alsof hij ongelooflijk zielig is, maar dat is gewoon zijn tevreden blik. Lekker op een dekentje bij de kinderen. Voor meer informatie 06-51766519

De pups zijn 29 september 2018 geboren. In totaal 14 pups. Moeder is een labrador (moeder van moeder is een labrador en vader een kruising tussen labrador en rottweiler) en vader een Koningspoedel (bruin/wit). 

Qua groei vallen ze in de midden/groot categorie (verwachtte hoogte tussen de 40 – 50 cm). Alle 14 pups groeien als kool. De mannetjes zijn wat grover dan de vrouwtjes. Een aantal lijken meer de vacht van moeder te hebben (glad) en een paar andere juist weer meer de slag/krullen van vader.

Twee van de veertien pups zijn gereserveerd (en 1 houden wij er zelf), deze staan niet apart op de foto, maar kunnen wel op de foto’s staan waar er meer op staan. Dus alleen de pups die alleen op de foto staan zijn nog beschikbaar. 

Alle pups zijn dagelijks in huis en zitten vaak bij de kinderen (of ons) op schoot. Ze zijn steeds op tijd ontwormd en worden volgende week geënt en gechipt.

                       De pups

Bruine teef (pup 1)Opgehaald

Bruin teefje. Rustig karakter, ligt graag bij je (of bij een andere hond). Voor meer informatie: Tel: 06-51766519 (Andre). 

Bruine reu (pup 2) Gereserveerd

Bruine reu. Dappere pup. Zorgt goed voor zichzelf. Staat meestal vooraan, maar niet dominant.  Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-51766519 (Andre)

Zwarte reu (pup 3) Gereserveerd

Zwarte Reu (geel bandje). Een van de twee grootste en dikste pups. Eet voor drie. Laat zich zonder problemen door de kinderen rondsjouwen. Zit graag bij je. Tegen de andere pups vrij dominant. Vooral als het om eten gaat. Maar juist weer extra aanhalig naar mensen toe. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Zwarte reu (pup 4) GERESERVEERD

Zwarte reu (geen bandje) met iets lichtere kleurtjes op de voorpootjes (op de foto lijken het bijna blonde haren met het zijn bruine haren). Klein wit vlekje op haar borst en twee kleine witte voetjes achter. Rustige pup, laat de druktemakers voor gaan. Zit graag bij je, geen haantje de voorste.  Voor meer informatie 06-51766519 (Andre).

Zwarte Reu (pup 5) Gereserveerd

Zwarte reu (paars bandje). Een van minder dappere pups. Als er veel kabaal in de buurt is (spijker in de muur slaan) dan gaat hij snel achter zijn grote broer zitten. Maar zodra hij doorheeft dat een van de kinderen een pup wil pakken staat hij vooraan. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre).

Zwarte teef (pup 6) Gereserveerd

Zwart teefje (zwart bandje). Vrolijk. Niet zo groot en fors als haar broers. Speels vol energie maar geen haantje de voorste. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Zwarte Reu (pup 7) Beschikbaar

Zwarte reu. Lekker ontspannen mannetje. Laat zijn twee dikke broers voorgaan maar laat zich niet aan de kant zetten. Zorgt goed voor zijn minder dappere zusjes. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Zwarte reu (pup 8) Opgehaald

Zwarte reu (rood bandje). Trekt zijn eigen plan. Staat snel bij de voerbak maar is bereid om plaats te maken voor andere pups. Lijkt vooral krullend haar te krijgen. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Zwarte teef (pup 9) Gereserveerd

Kleine vrolijke zwarte teef (Groen bandje). Vrolijke pientere pup. Erg speels, lekker druk. Trekt haar eigen plan. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Bruine Teef (pup 10) Gereserveerd

Bruine teef met wit vlekje. Hele mooi bruine pup. Lijkt erg goed te weten hoe mooi ze is. Speelt graag en kan met alle andere pups goed overweg. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre)

Zwarte reu (pup 11) Gereserveerd

Onze andere stevige reu (ook paars bandje). Bijna twee keer zo stevig als zijn zusjes. Staat altijd vooraan (vooral als er eten in de buurt is) maar ook voor aandacht van ons of van de kinderen. Voor meer informatie 06-51766519 (Andre).

Vaste prijs: € 450 euro

Meer informatie over de pups

Voor meer informatie kunt u bellen met Andre Bosch 06-51766519

Wanneer mogen ze het nest verlaten?


Zaterdag 24 november zijn de pups acht weken. Ondanks dat ze al erg goed zelfstandig eten, vinden wij het belangrijk dat ze tot acht weken bij hun moeder kunnen zijn.

Kan ik ook mailen?

Ja, bellen is sneller maar mocht u willen mailen dan kan 
andre.boschg@gmail.com

Zijn de pups gewend aan kinderen

Ja, de pups worden dagelijks door de kinderen (in alle leeftijden) aangehaald, vastgehouden en voor een leuke foto in baby kleertjes gestopt. 

Nog wat foto’s

Voor meer informatie: 06-51766519 (Andre Bosch)

Advertenties