Nieuws
Statistiek voor beginners

Vandaag heeft WakkerDier weer de ‘liegebeest van het jaar‘ verkiezing gelanceerd. Geen betere organisatie die in staat is om een liegbeest te herkennen lijkt mij, dus tot zover geen probleem.

Campina

Eén van de genomineerde is Campina, volgens WakkerDier pocht (pijnpuntje?) Campina dat haar koeien verantwoord oud worden. Volgens de geleerden bij WakkerDier (lees, de stagiaire die in de vakantie langer door moest omdat de vorige stage niet gelukt is), probeert Campina hiermee de keihard werkelijkheid te verdoezelen (bedenk je toch niet).  En dan komt de de conclusie van de eeuw

De meeste koeien gaan volgens WakkerDier al met vijf a zes jaar naar de slacht en dat terwijl ze volgens WD makkelijk 14 jaar kunnen worden!

Niet schrikken

Ik vind het moeilijk om degene te zijn die het moet vertellen, maar de mensen bij WakkerDier proberen de slechte omstandigheden waarin hun ouders en grootouders leven te verdoezelen door steeds maar over vee te praten. Ik heb namelijk gehoord dat de gemiddelde leeftijd van de mens 81 jaar is en dat terwijl een mens makkelijk 94 kan worden! 

Alle mensen die voor hun 94e gestorven zijn hebben waarschijnlijk in barbaarse omstandigheden geleefd en zijn op zijn minst verwaarloosd door de kinderen.

Alle begin is moeilijk

Omdat het ook allemaal ingewikkeld is, biedt ik bij deze aan om een basiscursus statistiek te betalen voor twee medewerkers van WakkerDier. Laat even je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. 

Er is gelukkig ook een lichtpuntje voor WakkerDier, dit jaar winnen ze zelf de ‘liegebeest van het jaar verkiezing’.

1 thought on “Statistiek voor beginners

Comments are closed.