Nieuws
Vooruit voor een keertje een beetje hulp voor de onderzoeksafdeling van de PvdD

Jullie roepen dat er meer dan 40% het EU budget naar landbouw gaat (zelfs het woord subsidie valt nog).

Normaal gesproken vind ik het min of meer leuk wanneer jullie dingen roepen die nergens op slaan omdat het mijn gevoel over de PvdD steunt. Maar nu wil ik jullie toch even helpen omdat ik daarmee de financiële toekomst van Nederland een beetje probeer veilig te stellen.

Vervangen van de uitgaven per land

Dit is misschien voor jullie het belangrijkste punt. Wat gaat er gebeuren als Nederland zelf de bijdragen moet ophoesten voor goede, gezonde en gegarandeerde voedselvoorziening? Ik heb nu geen tijd maar ik wil het nog wel een keer voor je uitrekenen.

Mijn advies, ga eerst goed onderzoek doen en kom dan weer met populistische feitjes.