Nieuws
Sorry Carola het is mijn schuld

Best Carola

Het spijt mij dat ik melkveehouder ben en daarom dus zo goed als zeker op grote schaal met mest en kalveren fraudeer.

Het spijt mij dat ik te dom en onbetrouwbaar ben om zelf verantwoordelijk te blijven voor de administratie van mijn vee. Het is amper te bevatten dat ons bedrijf al meer dan 200 jaar bestaat. Moet toeval zijn (of fraude).

Het spijt mij dat ik nooit tijd heb om aan te aan te schuiven bij de programma’s van de publieke omroep om mee te praten over hoe ik persoonlijk verantwoordelijk ben voor het versnelde, einde der dagen, van de hele mensheid.

Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is dat u per jaar tienduizenden kilometers aflegt met de auto en dat uw collega’s meerdere huizen hebben voor alle schenkingen die zij ontvangen. Ik snap echt dat ik degene ben die de prijs moet betalen voor uw welverdiende verre vakanties. Geen probleem dat ik daar een paar van mijn favoriete koeien voor moest slachten hoor, jullie hebben ook hard gewerkt.

Het spijt mij dat u zo een valse start heeft moeten meemaken. Ik heb u nog gewaarschuwd direct na de eerste beschuldiging maar ik denk dat ik niet duidelijk genoeg was en dat spijt mij enorm.

Het spijt mij dat ik een vorig jaar een beetje hoop voelde toen ik hoorde dat er weer een minister voor landbouw zou komen, zonder die hoop was de teleurstelling niet zo groot geweest, eigen schuld.

Ten slotte wil ik nog mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik ook op zondag werk, dat is niet netjes dat weet ik wel hoor maar mijn vee weet niet dat het zondag is. Je gelooft het niet maar die zijn nog dommer dan ik.

Mocht ik iets vergeten zijn dan hoor ik het wel. Het kan maar zo hoor want zoals je weet is een foutje snel gemaakt. Mocht ik je ondertussen ergens mee kunnen helpen (misschien weer een soort nieuwe nepfraudezaak om een beetje in het ritme te blijven) laat maar weten ik ben er voor je! Dat hoort ook zo toch, een sector steunt haar minister onvoorwaardelijk en knokt voor gerechtigheid is loyaal en staat open voor ideeën en belangen van de minister.

Nogmaals mijn excuses voor de late excuses ik had direct toen ik doorkreeg dat er iets niet klopte u mijn excuses moeten aanbieden. Maar beter laat dan nooit toch?

Ik ga snel het kalfje waarvoor ik mijn bed uit moest opgeven voordat ik een dag te laat ben en ik over zes jaar pas weer de gevangenis uit kom.

Sterkte de komende jaren (maanden, weken, dagen) met deze domme, frauderende, vernietigende, subsidiezuigende sector, je zou er maar mee moeten werken.

1 thought on “Sorry Carola het is mijn schuld

  1. Volledig met je eens ,ook wij al 12 jr gestopt , vanwege de vals opgezette regels die ik niet meer bij kon houden . Waar de JURISTE VAN LNV van toen ook geen DIREKT antwoord op kon geven ,ik wist het wel ,maar door de tijdsdruk net geen tijd om op tijd te controleren. Toen werd er ook door de rechter gelijk gegeven aan de staat en 5000, 00
    Gulden door onze neus geboord. Ook in 2017 , verkeerde plaats een kruisje gezet inMei ,omdat ik vol trots eindelijk zelf, onze tegemoet komen op de rechten had ingevuld , dus net verkeerde volgorde ,en ja hoor VADERTJE STAAT is het weer gelukt om :
    alle jaren weer 1,5 recht in de grote pot te drukken voor de NATUUR NATUURLIJK .
    DAT BRENGT ECHT ETEN OP JE BORD.

Comments are closed.