Nieuws
Beste streaker, bezetters, vastketeners en inbrekers oftewel de dierenwelzijn terroristen

Als jullie mijn kinderen waren dan had ik psychiatrische hulp voor je gezocht en daarna had ik een curator gezocht die voor de rest van jouw leven de juridische en economische beslissingen voor je moest maken. Want jullie zijn een gevaar voor ons, voor jezelf en al helemaal voor de dieren uit wiens naam je de ene na de andere grens overschrijdt.

Gebrek aan dierlijke eiwitten

Vandaag liep er weer zo een idioot (en dat is een zware belediging voor alle idioten) de piste in tijdens het EK springen in Rotterdam. Met een mesjogge grijns op een veel te bleek gezicht

werd ze afgevoerd want na een sprintje van dertig meter zijn je energiebronnen op omdat je op brandnetelsoep nu eenmaal geen dag kan werken. Dat het paard wat daar in opperste concentratie met een ruiter die al jaren hierna toe getraind heeft door jou allebei dodelijk kunnen verongelukken lijkt niet door te dringen. En dat maakt jullie zo gevaarlijk, iedereen met een beetje gezond verstand kan dat namelijk bedenken. Daarvoor heb je wetten en regelgeving, als het je niet aanstaat dan ga je via die weg iets anders proberen. Petje af voor Marc Houtzager, hij had kunnen stoppen, je omver kunnen rijden of je überhaupt een blik waardig kunnen gunnen. Maar hij dacht niet aan jou maar aan zijn paard. Heel anders dan jullie uitgangspunten.

Als je jezelf blijft wijsmaken dat de stress die je dit paard bezorgd met alle gevaren van dien het waard is omdat er een ‘groter belang’ is dan kan ik niet anders concluderen dan dat gezond verstand alleen maar via de consumptie van dierlijke eiwitten verkregen kan worden!

Zonder een flink portie gezond verstand heb je waarschijnlijk ook niet door dat mensen er wel klaar mee zijn. Je bereikt helemaal niets met wat jullie doen. Tenminste niet wat jullie hopen. Het enige wat je krijgt zijn boze mensen (de echte dierenliefhebbers zeg maar) die nu al geregeld proberen via wetgeving jullie te laten stoppen. Maar het is en blijft Nederland dus dat is niet makkelijk, maar wil je serieus net zolang doorgaan tot dat de andere kant dezelfde methoden als jullie gaan gebruiken: recht in eigen handen: inbreken, bezetten en zoals je vandaag deed: de dood injagen?

Mijn advies aan de wetgevers in Nederland, verplicht iedere vegan die de wet overtreedt een flinke rundvleeshamburger te eten en als de dierlijke eiwitten hun werk gedaan hebben, praat dan pas met ze. Wie weet komen we dan nog ergens.

5 thoughts on “Beste streaker, bezetters, vastketeners en inbrekers oftewel de dierenwelzijn terroristen

  1. Ik snap de frustratie met dit voorval, maar daarvoor hoeft u niet met een grotesk stereotype uit te pakken. Niet alle dierenrechtactivisten zijn vegan en zeker niet alle vegans zijn activisten. Dit was inderdaad een zeer gevaarlijke actie. Schrijf uw brief dan ook gericht aan deze persoon. Met hatelijke taal wordt dialoog net tegengewerkt.

  2. Nou, iedereen. Inpakken en wegwezen. Dit hoog stukje literatuur vol met onderbouwde feiten heeft ons de das omgedaan.
    Veganisme is niet meer. Dierenleed is niet meer. Dierenwelzijn “terroristen” pak je spullen. Het is over. Het is klaar.
    Jongens, meisjes, en alles daar tussen in: bedankt namens de dieren.

  3. Goed lezen heh, het is geen wetenschappelijk artikel het is een open brief aan de mensen die uit naam van het veganisme de wet overtreden.

  4. Daarom staat er ook aan degene die de wet overtreden. Maar inderdaad misschien niet duidelijk genoeg.

  5. We hoeven tegenwoordig geen dieren te eten, gebruiken en misbruiken om te overleven. Er zijn genoeg plantaardige alternatieven. Wat we de dieren onnodig aandoen is verschrikkelijk en moet stoppen. #govegan

Comments are closed.