Nieuws
Zwartbonte koe heet vanaf vandaag kleurneutraal

Dan maar mee met de waanzin.

Mensen die melk drinken zijn racistisch

Logisch want racisten staan bekend om hun openlijke blijk van rassenhaat.

Mensen die vlees eten zijn agressief

Ben ik het mee eens. Ze is alleen het tweede deel van de zin vergeten. Vleeseters zijn agressief … als ze te lang moeten luisteren naar onzin.

Mensen die dierlijke producten produceren erger dan Hitler

Ja yoh ik zie de vergelijkingen wel. Hij begon een Wereldoorlog en boeren produceren voor de wereldbevolking.

Veehouders proberen de wereld te vernietigen met mest

Ja dat is waar. Nou ja maar een klein en specifiek deel maar de techniek is nog niet zover dat we kunnen finetunen dus tot die tijd produceren wij als idioten om er zeker van te zijn dat wij alles meenemen.

Bio-industrie is erger dan slavernij en holocaust samen

Je zou het concentratiekamp maar amper overleefd hebben, blij dat je terug bent op je kippenboerderijtje en dan komt mevrouw Roos Vonk samen met Esther Ouwehand je vertellen hoe in en in slecht je bent. Terwijl de grootste tegenslag die zij hebben meegemaakt in hun leven de feedback is op de kolder die ze uitkramen.

Bezuinigingen in de zorg

Langzamerhand dringt het tot mij door dat er door de bezuinigingen in de gezondheidszorg rond 2009-2010 een grote groep patiënten is vrijgelaten uit een psychiatrische kliniek. Eerst zaten ze nog thuis maar toen ook het pgb budget sneuvelden moesten ze allemaal reïntegreren op de arbeidsmarkt.

Het bedrijfsleven wilde ze niet, die kunnen hun eigen onzin wel bedenken dus waar kom je dan terecht. Juist dan zorgt de staat voor je en kom je bij een politieke partij te werken of bij de NPO. Of de Radboud universiteit.

Begrip

Ik snap het nu en ik kijk er ook anders na. Jullie zijn ook gewoon een negatieve bijwerking van de bezuinigingen.

Ik kijk nu al uit na het volgende waanidee!